Nieuwe SEO geoptimaliseerde responsive webshop voor Dijkhuis uit Andijk

Over Dijkhuis

Dijkhuis is gestart in het jaar 2006. In december 2009 brandde het Dijkhuis volledig af, waarna ze weer opnieuw moesten beginnen. Toen ontstond Dijkhuis zoals het nu is, met inpandig pension. Hier hebben ze 3 kamers voor 2 personen en 2 kamers voor 4-6 personen. Ze hebben een speelkamer voor bezoekers met kinderen. Met een x-box en verschillende wand spelletjes kunnen de kinderen zich vermaken, terwijl de ouders rustig genieten van hun eten. Ze hebben een groot aquarium staan van 3000 liter. Met verschillende vissen. U kunt hier terecht voor onder meer pizza’s, doner, shoarma en nog veel meer.

Onze werkzaamheden voor Dijkhuis

Voor Restaurant Dijkhuis Andijk hebben wij de nieuwe webshop ontwikkeld. Deze webshop is zeer uitgebreid met allerlei mogelijkheden. Zo kan Dijkhuis Andijk naast het beheer van zijn categorieen en producten ook producten voorzien van opties. Deze opties kunnen betaald of gratis zijn, daarnaast kunnen deze opties meervoudig te selecteren zijn (checkbox) of per stuk (radiobutton op dropdown). Daarnaast is de webshop voorzien van een one-step-checkout wat het afrekenen voor de klant zeer prettig en snel maakt.
Wanneer de bestelling is doorgevoerd komt bij de juiste vestiging van Dijkhuis Andijk automatisch de bon uit de bonnenprinter rollen waardoor de keuken direct kan starten met de order.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies gesprek!

Captcha
Of bel 0228 712 058